Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss!

Det härligaste jag vet är när man bara fylls av energi på något obeskrivligt sätt och känner sig så himla pepp på livet. Allt känns lätt och rätt och fint. Just nu är en sån stund för mig och jag vill bara göra allt allt allt. Jag ska börja med att gå ut i solen så snart mitt hår har torkat! Bara det att solen har varit framme flera dagar i rad nu, man kan ju bli lycklig för mindre.
 
Jag har så mycket att se fram emot i vår och sommar. Förra våren och sommaren var jag rätt trött och stressad, det här året ska bli mycket bättre! Ledig den tråkigare delen av våren när det fortfarande är snö ute, sen kommer jag läsa måltidsservice vilket verkar vara en jätteintressant kurs! Jag har dessutom ett extrajobb som jag redan trivs jättebra på eftersom det passar mig så bra. Det har koppling till mitt program, man springer omkring och fixar saker och lagar mat (mycket roligare än att bara sitta still!) och jättetrevliga kollegor! 
 
När jag fick veta att jag får csn den här terminen med (eftersom jag klarade den där hemska tentan), och att jag dessutom kommer tjäna extrapengar så bestämde jag och P-A oss för att kanske göra en liten semester i sommar trots allt. Jag är mest sugen på Kroatien, Italien eller Grekland. Men vi får se vad och om det blir något, måste ju först veta hur det blir med sommarjobb och så. En annan rolig sak är att sen vi såg filmen Wild så har jag även läst boken och blivit jättesugen på att vandra. Här i Uppland finns ju något som heter Upplandsleden som jag bestämt mig för att vandra lite på i sommar, inte hela för den är 40 mil lång, men en bit. Kanske 3-5 mil i alla fall, då får man ju vara ute några dagar och får känna på hur det är att tälta och leva friluftsliv. Det känns jättespännande! Det är dessutom så pass nära att någon i min familj kan hämta upp oss (ja jag tänkte dra med P-A såklart) ifall det inte funkar. Det kommer bli så kul! Jag älskar att vara ute i naturen. När jag var liten och inte hade någon att leka med så gick jag ofta ensam ut i skogen och hängde där och kollade på fåglar och lekte för mig själv. Jag var aldrig ens rädd för att gå vilse eller så. Jag tycker fortfarande att skogen är en plats att hämta energi och ork, men nu för tiden är jag mer nojig för att stöta på djur.
 
När jag bodde i Flogsta promenerade och sprang jag ofta i naturområdet som ligger där.
 

Nu har jag peppat klart här på bloggen! Ses nästa gång! :D
 
 
 

RSS 2.0