Träningen!

Idag var jag ute och sprang för första gången sen jag vet inte när! Det gick över förväntan bra. Sprang bara 30 minuter (vet inte hur lång rundan är, ska ta med min gps-klocka nästa gång, den var tyvärr urladdad eftersom jag inte använt den på så länge). Förutom lite håll och en massa slem i halsen så kändes det helt okej! Behövde inte stanna någon gång. Jag vill verkligen komma igång med att träna regelbundet igen, jag mår så mycket bättre då. Har varit väldigt omotiverad sista året och inte tyckt det var så kul att springa, men nu ska jag ta tillbaka löpningen utan att överdriva. Jag behöver ju inte anmäla mig till något marathon igen... 
 
Känner mig också jättepepp på att börja äta mer nyttigt! Har blivit lite väl mycket godis (salta S <3) och fika sista tiden. Vi äter visserligen rätt nyttig mat, men allt som slinker ned mellan måltiderna är kanske inte lika bra. :P Men jag har hittat massa roliga nyttiga alternativ som man kan göra själv, har t.ex. blivit helt tokig i fröknäcke. Bakade en plåt idag så nu ska jag väl klara mig några dagar!
 
Så mina mål träningsmässigt och så är att bli snabbare och starkare och inte känna mig andfådd för minsta lilla. Matmässigt är det att minska på socker. Alltså vanligt socker, jag kommer inte undvika frukt och sånt där gott. Men jag har inga förbud, för det tror jag inte på. Säger man att man inte får äta något alls så blir man så besviken på sig själv när man bryter mot det. Dessutom så lever man bara en gång och godis lite då och då skadar ingen. 
 
Hemmagjord glass av banan, avokado och hallon med hackade mandlar ovanpå.
  

RSS 2.0